ЗА КЪЩАТА

Къща за гости "Триглав и рози" е разположена в севрния край на селото, на 100м. западно от мястото, където се събират реките "Казанка" и "Селската", непосредствено в подножието на Балкана. Комплексът се състои от две къщи, летен кът с барбекю, озеленен двор, овощна и зеленчукова градина, паркинг. Къщите са реновирани като са съхранени материалите, с които е извършен градежа – камък, кирпич, дърво и се вписват естествено в околния пейзаж. Категоризирани са с две звезди и притежават съответното удостоверение.

*** Къща за гости 1
Състои се от: Дневна с кухненски кът с модерно оборудвана кухня – хладилник, фризер, съдомиялна, печка, микровълнова, скара. Първи етаж, включващ спалня с баня и тоалетна; апартамент от две стаи (дневна и спалня) с баня и тоалетна. Втори етаж с две спални и обща баня и тоалетна, с красива панорама на юг към Средна гора и на изток към Стара планина. Голяма лоджия с красива панорама от Средна гора.

*** Къща за гости 2
Състои се от: Кухненски кът и място за хранене, баня и тоалетна – на първи етаж. Спалня с кът за телевизия – на втори етаж, с изглед към Балкана, а от верандата – към Средна гора.

Между двете къщи има летен кът с навес, барбекю, плот с мивка, голяма маса с трапезен ъгъл за сядане.
Има обособени три паркоместа.
Тревен терен за спорт и релакс с изглед към масива Триглав.
Овощна и зеленчукова градина, от които може да похапнете свежи плодове и зеленчуци.
Общата леглова база е 13 места с възможност за 4 допълнителни места.
Редом с характерните за селския туризъм услуги, къща за гости "Триглав и рози" предлага кабелна телевизия, безжичен интернет с WiFi връзка, тенис на маса, велосипеди. Освен за почивка, къщата е подходящо място за посрещане на празници, организиране на партита, отлично място за семейната ви ваканция – незабравими мигове, споделени с близки и приятели в този "дом, далече от дома".

copyright © Triglav & Roses
created by DIA Ltd